Returnari produse

Completeaza formularul de mai jos pentru a obtine un numar RMA.

Conditii de retur

Perioada de analiza incepe din momentul in care formularul de retur este completat cu toate detaliile solicitate.

Prin semnarea facturii, clientul a luat la cunostiinta faptul ca piesele sunt conforme atat cantitativ cat si calitativ cu cele afisate pe factura astfel ca verificarea se face la livrare impreuna cu agentul de distributie piesele livrate.

In cazul reclamatiilor pentru piesele livrate prin curier si care prezinta urme de deteriorare, lovire, etc analiza solicitarii de retur se face doar pe baza formularelor si a procesului verbal de constatare semnat intre firma de curierat si destinatarul piesei.

Pentru a beneficia de returul pieselor solicitam ca aceste formulare sa fie trimise in maxim 2 zile de la data receptionarii pieselor.

Piesele se trimit la DAMIPARTS cu formularul de retur doar dupa ce ati primit acceptul in scris de la analistul de retur in termen de 2 zile.

Sunt excluse de la retur piesele deteriorate, cu ambalaje deteriorate, care prezinta urme de montaj,vopsire, etc.

La retururile pentru piese de pe STOC ce depasesc 30 de zile de la data achizitiei se percepe o taxa de retur de 20% din valoarea piesei returnate.

Acest formular trebuie sa fie completat in intregime, si va vom raspunde prin e-mail sau telefon in termen de 3 zile lucratoare cu instructiunile de returnare.

Informatii comanda
Informatii produs & Motiv pentru returnare